Καλωσορίσατε στην ενημερωτική ηλεκτρονική σελίδα ενός από τους 2.000.000 ανεξαρτήτους συνεργάτες της HERBALIFE. H HERBALIFE είναι ηγετική εταιρεία στον τομέα της υγιεινής διατροφής και διαχειρίσεως βάρους, προσφέροντας, εδώ και 30 χρόνια, υψηλής ποιότητος προϊόντα και μια αποδεδειγμένη επιχειρηματική ευκαιρία που βοηθά τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Σε αυτήν την ηλεκτρονική σελίδα θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε την υγιεινή διατροφή, την σωματική αγωγή (αγωγή του σώματος) και την ευεξία, η οποία είναι φυσικό συνεπακόλουθο των προηγουμένων δύο. Θα ενημερωθείτε για τα προϊόντα διατροφής, διαχειρίσεως βάρους και προσωπικής περιποίησης της HERBALIFE. Τα προγράμματα διατροφής και διαχειρίσεως βάρους της HERBALIFE είναι σχεδιασμένα από επαγγελματίες διατροφολόγους, οι οποίοι λαμβάνουν υπ' όψιν τις προσωπικές ανάγκες του ανθρώπου.

Εμείς πιστεύουμε πως το να επιτύχετε αποτελεσματικά την διαχείριση τους βάρους σας και να διατηρηθείτε σε άριστη φυσική κατάσταση είναι απλό, εύκολο και διασκεδαστικό.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΣΟΓΙΑΣ FORMULA 3



Kαταναλώνοντας την σωστή ποσότητα πρωτεϊνης θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας για τον έλεγχο του βάρους σας. Η Formula 3 Πρωτεΐνη σε Σκόνη θα σας βοηθήσει να ξαναδώσετε στο σώμα σας την γραμμή που επιθυμείτε με το να διατηρήσετε ή ενδυναμώσετε τους μύες σας. Οι πρωτεΐνες σόγιας και ορού γάλακτος θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε την όρεξη, ενώ παράλληλα θα σας εφοδιάσουν με τα απαραίτητα αμινοξέα.
Περιέχει 83% καθαρή πρωτεΐνη. Σας βοηθά στο να αισθάνεστε χορτάτοι για περισσότερο χρονικό διάστημα. Διαμορφώνει και διατηρεί δυνατούς μύες.

Οδηγίες χρήσης: Μία κοφτή κουταλιά της σούπας περιέχει 5γρ πρωτεΐνης. Λήψη από 1 έως 4 κουταλιές της σούπας ημερησίως. Προσθέστε την στο ρόφημα FORMULA 1 ή μαγειρέψτε την στις σούπες, τις σάλτσες, τις σαλάτες ακόμα και στα γλυκά σας!

Τιμή:34,00€

Για παραγγελίες στείλε email στο herbalife.babis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: