Καλωσορίσατε στην ενημερωτική ηλεκτρονική σελίδα ενός από τους 2.000.000 ανεξαρτήτους συνεργάτες της HERBALIFE. H HERBALIFE είναι ηγετική εταιρεία στον τομέα της υγιεινής διατροφής και διαχειρίσεως βάρους, προσφέροντας, εδώ και 30 χρόνια, υψηλής ποιότητος προϊόντα και μια αποδεδειγμένη επιχειρηματική ευκαιρία που βοηθά τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Σε αυτήν την ηλεκτρονική σελίδα θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε την υγιεινή διατροφή, την σωματική αγωγή (αγωγή του σώματος) και την ευεξία, η οποία είναι φυσικό συνεπακόλουθο των προηγουμένων δύο. Θα ενημερωθείτε για τα προϊόντα διατροφής, διαχειρίσεως βάρους και προσωπικής περιποίησης της HERBALIFE. Τα προγράμματα διατροφής και διαχειρίσεως βάρους της HERBALIFE είναι σχεδιασμένα από επαγγελματίες διατροφολόγους, οι οποίοι λαμβάνουν υπ' όψιν τις προσωπικές ανάγκες του ανθρώπου.

Εμείς πιστεύουμε πως το να επιτύχετε αποτελεσματικά την διαχείριση τους βάρους σας και να διατηρηθείτε σε άριστη φυσική κατάσταση είναι απλό, εύκολο και διασκεδαστικό.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ



Ικανοποιείστε κάθε επιθυμία σας για κάτι πρόχειρο με ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ. Για να καλύψετε την επιθυμία σας για κάτι γλυκό απλώς απολαύστε ένα Protein Bar.
Τα Protein Bar της Herbalife αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για να καλύψετε την ανάγκη σας για ένα σνακ, τα οποία είναι χαμηλά σε λιπαρά και με λιγότερες θερμίδες από μια κανονική σοκολάτα. Είναι το ίδιο γευστικά όσο και η εμφάνισή τους!
10 γρ. πρωτεϊνης ανά τεμάχιο σας βοηθούν να διατηρήσετε την ενέργεια σας. Μόνο 4 γρ. λιπαρών ανά τεμάχιο. Μόνο 136 θερμίδες / bar

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε τη γεύση που σας αρέσει όποτε αισθάνεστε την ανάγκη για ένα σνακ!

Σε 3 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ γεύσεις
Σοκολάτα – Λεμόνι
Σοκολάτα – Αμύγδαλο – Βανίλια
Σοκολάτα – Φυστίκι

Το κουτί περιέχει 14 μερίδες (1,3€ η μερίδα)

Τιμή:18,00€

Για παραγγελίες στείλε email στο herbalife.babis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: