Καλωσορίσατε στην ενημερωτική ηλεκτρονική σελίδα ενός από τους 2.000.000 ανεξαρτήτους συνεργάτες της HERBALIFE. H HERBALIFE είναι ηγετική εταιρεία στον τομέα της υγιεινής διατροφής και διαχειρίσεως βάρους, προσφέροντας, εδώ και 30 χρόνια, υψηλής ποιότητος προϊόντα και μια αποδεδειγμένη επιχειρηματική ευκαιρία που βοηθά τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Σε αυτήν την ηλεκτρονική σελίδα θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε την υγιεινή διατροφή, την σωματική αγωγή (αγωγή του σώματος) και την ευεξία, η οποία είναι φυσικό συνεπακόλουθο των προηγουμένων δύο. Θα ενημερωθείτε για τα προϊόντα διατροφής, διαχειρίσεως βάρους και προσωπικής περιποίησης της HERBALIFE. Τα προγράμματα διατροφής και διαχειρίσεως βάρους της HERBALIFE είναι σχεδιασμένα από επαγγελματίες διατροφολόγους, οι οποίοι λαμβάνουν υπ' όψιν τις προσωπικές ανάγκες του ανθρώπου.

Εμείς πιστεύουμε πως το να επιτύχετε αποτελεσματικά την διαχείριση τους βάρους σας και να διατηρηθείτε σε άριστη φυσική κατάσταση είναι απλό, εύκολο και διασκεδαστικό.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΦΥΤΙΚΕΣ ΊΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ



Προσφέρουν αποτελεσματικό και ασφαλή έλεγχο βάρους βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών και κάθε είδους άχρηστων ουσιών από τον οργανισμό σας.
α. Ίνες βρώμης για την καλύτερη λειτουργία του εντέρου.
β. Βότανα που ενισχύουν την σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Η μοναδική σύνθεση των ταμπλετών από φυτικές ίνες και εκλεκτής ποιότητας βότανα προσφέρουν την απαραίτητη ανάγκη του οργανισμού σε φυτικές ίνες. Εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη λήψη φυτικών ινών ημερησίως βοηθάτε τον οργανισμό σας να αποβάλει τα απόβλητα και τις τοξίνες που αποθηκεύονται στο σώμα σας σε μορφή λίπους .

Βασικά Στοιχεία:

α. Ίνες Βρώμης (διαλυτές) - υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες βρώμης. Οι ίνες βρώμης δρουν ευεργετικά στην λειτουργία του εντέρου και βοηθούν στην εξομάλυνση δυσλειτουργιών του εντέρου καθώς και του στομάχου.
β. Μαύρο Σουσάμι - πρόκειται για καρπούς που είναι πολύ θρεπτικοί και πλούσιοι σε βιταμίνη Ε, φολικό οξύ, και μεταλλικά στοιχεία (κυρίως ασβέστιο); Καθώς και γενικές ιδιότητες τόνωσης.
γ. Ξερά Φασόλια ,Μάραθος ,Χαμομήλι ,Μέντα ,Άνθος Πορτοκαλιού ,Άνθος Ιβίσκου, Παπάγια, Μαϊντανός

Διατίθενται σε μορφή ταμπλετών.

Οδηγίες χρήσης: Σας συνηστούμε να λαμβάνετε 2 ταμπλέτες με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.

ΤΙΜΗ:20,00€

Για παραγγελίες στείλε email στο herbalife.babis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: